Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Captura Youtube
Unul dintre concurenții de la MasterChef a impresionat nu doar prin abilitățile sale culinare, ci și prin sinceritatea extremă cu care a vorbit despre trecutul său dificil.
Selfie Facebook Snoop Dog
Snoop Dogg a adoptat o atitudine diplomatică în legătură cu controversa legată de participarea lui Lil Wayne la spectacolul din pauza Super Bowl.
Captura Antena1
Competiția Asia Express devine tot mai intensă, iar concurenții se găsesc adesea în situații neașteptate.
Billie Eilish îndeamnă fanii să voteze ca și cum viața voastră ar depinde de asta/Instagram
Billie Eilish și-a îndemnat fanii să o susțină pe Kamala Harris în cursa pentru președinția SUA, spunând: „Votați ca și cum viața voastră ar depinde de asta”.
Captura Facebook
Oana Zăvoranu a pierdut o avere considerabilă! Vedeta a mărturisit cât de mult a fost afectată financiar, după ce a apelat la vrăjitoarea Melissa.
Foto: Agerpres
Eminem, cunoscut și ca Slim Shady, revine în forță cu noul său album deluxe, „The Death of Slim Shady (Coup de grâce): Expanded Mourner's Edition”, unde continuă să îl atace pe Diddy, chiar și când acesta este deja la pământ.
Foto: captură Netflix /Netflix a fost dat în judecată! "Squid Game" este o copie a filmului "Luck"
Netflix este acuzat de plagiat într-un nou proces care susține că succesul fenomenal „Squid Game” este o copie a unui film indian lansat cu peste un deceniu înainte.
Captura Youtube
Shakira pare să fi fost deranjată de un fan care a filmat sub rochia ei în timpul unei filmări pentru un videoclip, weekendul trecut, la Miami.
Culiță Sterp a avut parte de o experiență cu totul neobișnuită!
Au fost dezvăluite ultimele mesaje transmise din submersibilul Titan
Ultime mesaje trimise de la submersibilul Titan, înainte de tragica implozie care a dus la moartea celor cinci membri ai echipajului anul trecut, au fost dezvăluite în cadrul unei audieri publice dedicate accidentului.
Miley Cyrus/ Captura Video
Miley Cyrus este acuzată că ar fi copiat un hit al lui Bruno Mars pentru piesa sa de succes „Flowers”, conform unui nou proces.
Familia regală a decupat-o pe Meghan Markle din fotografia de ziua de naștere a Prințului Harry/Sursa foto Agerpres
Meghan Markle pare să fi fost exclusă dintr-o fotografie distribuită online de familia regală cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Prințul Harry.
Fotografie de la Hannah Gibbs/Pexels
Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, a surprins pe toată lumea cu un anunț șocant pe Instagram, în care a recunoscut că a avut o relație extraconjugală, din care s-a născut un copil.
Cutremur de 5,5 în România
Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 a avut loc în România, în urmă cu puțin timp.
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Donald Trump a declarat public că „o urăște pe Taylor Swift”.
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Dinu Maxer a devenit ținta ironiei internautilor după ce și-a lăudat „superlativele” și a declarat că a fost invidiat de toți bărbații.
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj
Nicki Minaj se pregătește să lanseze noul album 'Pink Friday 3'.
Sursa: Pixabay
Paul Stanley a promis că viitorul spectacol virtual al trupei KISS va fi „mult dincolo de ceea ce și-ar fi putut imagina oricine altcineva”.
Foto: Agerpres
Fostul președinte american Donald Trump ar fi fost vizat de o nouă tentativă de asasinat, însă a scăpat nevătămat, iar suspectul a fost reținut de forțele de securitate.
Captura Youtube
Până la moartea sa subită, Tito a cântat împreună cu frații Jackie și Marlon sub numele de The Jacksons.
Avertizare meteo ANM de lapoviță, ninsori şi ploi în toată țara
Prima ninsoare a căzut în România, surprinzător, în luna septembrie, marcând un început neașteptat de iarnă, chiar dacă calendarul indică doar debutul toamnei. Stratul de zăpadă măsoară 5 centimetri, iar autoritățile recomandă șoferilor să circule cu prudență.
Captura Facebook
Bassam Dabbas își susține nevinovăția după ce a fost implicat într-un scandal în traficul din București.
Kanye West a urcat pe scenă alături de cei patru copii ai săi în cadrul unei petreceri pentru noul său album, Vultures, în Hainan, China.
Sursa Foto: Facebook Jane's Addiction
Un concert al trupei rock americane Jane's Addiction s-a încheiat mai devreme după ce solistul Perry Farrell l-a lovit pe chitaristul Dave Navarro pe scenă în mijlocul unui cântec.    
Tommy Cash, cântăreț de country și fratele mai mic al lui Johnny Cash, a murit la vârsta de 84 de ani.




pixel